Karayolları Genel Müdürlüğü'nden Büyük İstihdam Hamlesi: 3 Bin İşçi Alımı!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden Büyük İstihdam Hamlesi: 3 Bin İşçi Alımı!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), bünyesinde 3 bin yeni işçi alımı gerçekleştirecek. Adaylar için asil ve yedek atama süreçleri başladı. İş başvuruları için detaylar haberimizde...

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), ülke genelindeki yol yapımı ve bakımı faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla 3 bin yeni işçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu kapsamlı alımda asil ve yedek atama süreçleri adaylara açıklandı ve başvurular 1 Nisan 2024 tarihinde başladı.

Asil Atama Süreci:

KGM'deki işçi alımları için asil atama süreci, 5. Grup için 1 Nisan itibarıyla başlayacak. Başvurularını tamamlayan adaylar, dosya incelemesi sürecinden geçecekler. Uygun bulunan adaylar belirlendikten sonra, başvuru sahipleri sonuçlara itiraz etme hakkına sahip olacaklar ve itirazlarını 1 Nisan'dan itibaren beş gün içinde iletebilecekler.

Yedek Atama Süreci:

Yedek adaylar için 2. Grup atama süreci de 1 Nisan’da başlayacak. Yedek adayların işe uygunlukları, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Çalışabilir Sağlık Raporu ile değerlendirilecek. Yedek adaylar, süreç hakkında itirazlarını yine 1 Nisan’dan itibaren 5 gün içinde iletebilecekler.

Yedek Alımı Başvuru Süreci:

Yedek adayların başvuruları, 1 Nisan’dan itibaren alınmaya başlanacak ve sonuçlar 19 Nisan 2024 tarihine kadar açıklanacak. Yedek adaylar, başvuru sonrası, bağlı oldukları Bölge Müdürlüğüne şahsen başvurarak gerekli belgeleri teslim etmeleri gerekecek. Açık kalan pozisyon sayısı kadar yedek adayın ataması yapılacak.

Bu büyük istihdam fırsatı, KGM’nin operasyonel kapasitesini güçlendirirken, birçok kişiye de yeni iş imkanları sunacak. Adaylar, detaylı bilgi ve başvuru için KGM’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya ilgili bölge müdürlükleriyle iletişime geçebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.