Konut Alacaklara Türkiye Finans Katılım Bankası Müjdeyi Verdi! Kasım Ayında 0.79 Faiz Oranıyla Konut Sahibi Olma İmkanı Geldi.

Konut Alacaklara Türkiye Finans Katılım Bankası Müjdeyi Verdi! Kasım Ayında 0.79 Faiz Oranıyla Konut Sahibi Olma İmkanı Geldi.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansman kampanyasını başlattı. Konu kredisi kullanmak isteyenlere düşük faizli kredi imkanı sunuldu. Türkiye Finans Katılım Bankasında konu kredisi faiz oranı nedir? Kimler konut kredisi alabilir? Konu kredisi şartları nelerdir?

Bilinmiş olduğu üzere her banka kendisine ait gayrimenkulleri e-ihale yöntemi ile satmakta. Türkiye Finans Katılım Banka'sında kendisine ait olmuş olan gayrimenkulleri ve konutları internet sitesi üzerinden satışa sunmakta. Banka`nın konutlarından almak isteyen vatandaşlar kampanyalı konut finansmanından yararlanabilmekteler.

Türkiye Finans Bankası farklı il ve ilçelerde yer almış ve mülkiyeti bankaya ait olmakta olan konutlardan almak isteyen kişiler kampanyalı bir finansman sağlarlar. Müşteriler Türkiye Finans Katılım Bankası`nın satılık listesinden ev almak için ihaleye katılım sunmaktadırlar. İhale`nin sonunda ise en yüksek teklifi vermiş olan konutları almaya hak kazanıyor.

Peşinatınız Hazır  Olmalı!

İhale sonrasında banka şubesine başvuruda bulunacak olan kişiler öncelik ile konutun değerinin %10 tutarında peşinat ödemesi yapacaklar. Ardından konutun değerinin %90 kadar oranında finansman kullanabilecekler. Konut finansmanı kullanacaklara banka 120 ay vade ile ay ay eşit taksit ve ya 3 ayda bir ödemeli seçenekler de sunmakta.

Kampanyalı Finansman!

Konut almaya hak kazanmışlar eğer peşin paraları yok ise Türkiye Finans Katılım Bankası`na finansman başvurusunda bulunabiliyorlar. Bankanın standart konut finansman kampanyasının %1.55 olduğu dönemde banka gayrimenkullerinden ev alanlara ise uygulanmakta olan kampanyalı finansman %0.79 olmaktadır.

 

Anlaşmalı Web Siteler!

Türkiye Finans Katılım Bankası`nın anlaşmalı olmuş olduğu web sitelerinden bankanın konut satış ilanları bulunmaktadır. Bankanın web sitesinden de bu duyurulara ulaşırlar. Ardından vatandaşlar kendileri için uygun olan konutları inceler ve almak için şubelere ve ya internet bankacılığından başvuru işlemlerini yaparlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.