KOSGEB'den Geri Ödemesi 350 bin TL'den Fazla Ödeme Yapılacak!

KOSGEB'den Geri Ödemesi 350 bin TL'den Fazla Ödeme Yapılacak!

KOSGEB'den genç girişimciye sağlanan destek gündem oldu. 350 bin TL'den fazla ödeme yapılacak olması gözden kaçmadı. Geri ödemesiz verilen girişimci ödemesi hakkında neler biliniyor? KOSGEB'in sağladığı fırsatlar ve çok daha fazlasına dair bilgilere değindik.

KOSGEB, genç girişimciye verdiği destek ile dikkat çekti. Son yıllarda 1,5 milyar TL'lik destek sunmasıyla beraber hem istihdam yaratılmasına hem de genç girişimcilerin girişimlerini büyütmesine yardımcı oluyor. Geri ödemesi desteklerle beraber çeşitli detaylara yer verildi. Girişimci Programı kapsamında kimler ne kadar destek alacak?

365 bin TL Destek Ödeniyor!

Girişimci Programı ile birlikte girişimcilere 365 bin TL'lik geri ödemesi destek sağlanacağı belirtildi. Öte yandan faizsiz kredi desteğinin sunulması da gözden kaçmadı. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu yardımlar hakkında başka neler biliyoruz? Şehit yakını ve engelliler için bu ödeme miktarının 375 bin TL olduğu belirtildi.

KOSGEB'e Başvuruda Bulunabilirsiniz

Girişimcilere sunulan fırsatlarla birlikte sizler de KOSGEB'e başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Belirli şartları karşılamanız durumunda size de geri ödemesiz para verilecektir. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmamak için başvuru detaylarını incelemenizde fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.