Kurban Bayramı Yaklaşırken, Güncel Fiyatlar Ne Kadar Oldu? Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Fiyatları Belli Oldu..

Kurban Bayramı Yaklaşırken, Güncel Fiyatlar Ne Kadar Oldu? Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Fiyatları Belli Oldu..

Kurban Bayramı yaklaşıyor.. Bayram yaklaşırken vatandaşlar ise fiyatların ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Kurban Bayramına sayılı gün kaldı.. Hayvan pazarları ise vatandaşların akınına uğradı. Kurban Bayramı yaklaşırken alınan bilgiye göre büyük baş ve küçük baş hayvan fiyatları da belli oldu..

Kurban Bayramına Sayılı Gün Kaldı.. Fiyatlar Ne Kadar Oldu?

Kurban Bayramı yaklaşırken fiyatların artıp artmadığı ise merak söz konusu oldu. Alınan bilgiye göre küçük baş hayvanlar daha çok tercih söz konusu oldu. Fiyatların yani küçük baş hayvan fiyatlarının iki bin ilan beş bin arasında olduğu ortaya çıktı. Yani Kurban Bayramı Yaklaşırken küçük baş hayvan fiyatları da güncellendi. Bu fiyatlar ise hayvanın cinsiyeti ve kilosuna göre de değişkenlik göstermektedir.

Bunun ile birlikte küçük baş hayvan dışında büyük baş hayvan fiyatları da merak söz konusu oldu. Alınan bilgiye göre büyük baş hayvan fiyatları da kurban Bayramı yaklaşırken 11 bin ila 55 bin arasında değişkenlik göstermektedir. Fakat bu fiyatlar büyük baş hayvanın yaşına, cinsiyetine ve kilosuna göre de değişiklik gösteriyor. Vatandaş ise fiyatların bu sene çok fazla olduğunu söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.