Kurban Bayramı Yaklaşıyor! Peki Ama Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Fiyatları Ne Kadar?

Kurban Bayramı Yaklaşıyor! Peki Ama Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Fiyatları Ne Kadar?

Kurban Bayramı yaklaşırken büyük baş ve küçük baş hayvan pazarlarında da bir hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Vatandaşlar büyük baş ve küçük baş hayvan fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. İşte haberin tüm detayları...

Kurban bayramına sayılı gün kaldı.. Bayram yaklaşırken vatandaşlar ise hayvan pazarlarına akın etti. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde vatandaşlar hayvan pazarlarında büyük baş ve küçük baş hayvan fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Yapılan araştırmalar sonucunda büyük baş ve küçük baş hayvan fiyatları da belli oldu. Kilosu, yaşı ve cinsiyete göre fiyatların değişiklik göstermesi ile birlikte alınan bilgiler neticesinde hayvan pazarında büyükbaş hayvan fiyatı özellikle 15 binden başlayarak 55 bine kadar gidiyor. Tabi bu fiyatlar hayvanın büyüklük ve küçüklüğü oranlı ile birlikte yaş ve cinsiyetle ön planda tutularak değişiklik gösteriyor. Bunun ile birlikte küçük baş hayvan fiyatları da belli oldu. Yapılan araştırmalar sonucunda küçükbaş hayvan fiyatı ise 2 binden başlıyor ve 5 bine kadar devam ediyor.

Kimi vatandaşlar fiyatların çok yüksek olduğunu söyleyerek Kurban bayramı'na sayılı gün kalsa dahi bakmaya devam ettiklerini belirtti. Kimisi ise büyük baş hayvan yerine küçük baş hayvan kesmeyi tercih ettiklerini ve fiyatların bu sene arttığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.