Kurbanlık Fiyatları Artıyor mu? Küçükbaş Hayvan Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Kurbanlık Fiyatları Artıyor mu? Küçükbaş Hayvan Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Kurban bayramının ilk gününün gecede kalmasına az bir süre kalmış iken alınan bilgiler neticesinde vatandaşlar ise fiyatlarını arttığını söylüyor. Peki ama kurbanlık fiyatlar ne kadar oldu? İşte haberin tüm detayları...

Kurban bayramının ilk günü neredeyse geride kaldı. Alınan bilgiler neticesinde vatandaşlar fiyatların bu sene bir hayli arttığını söylüyor. Peki ama kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Yarın kurban alacak olan vatandaşlar fiyatların arttığını söylüyor.

Kurban bayramı yarın da devam ediyor. Peki ama kurbanlık pazarlarında fiyatlar ilk günün ardından arttı? Küçükbaş ve büyükbaş hayvanların fiyatları ne kadar oldu? Vatandaşlar bu soruların cevabını arıyor. Alınan bilgiler neticesinde küçükbaş hayvan fiyatları 2 binden başlıyor ve 4 bine kadar yükseliyor. Bunun ile birlikte yapılan araştırmalar sonucunda büyükbaş hayvan fiyatları ise 15 binden başlıyor. Ayrıca büyükbaş hayvan fiyatları 15 ila 45 bin arasında değişiyor. Fakat büyükbaş hayvanların kimi hayvan pazarlarında 60 bin olduğu da söyleniyor. Tabii bu fiyat değişikliği hayvanın cinsine ve kilo ağırlığına göre farklı gösterebiliyor. Vatandaşlar ise kurban bayramının ilk gününde hayvan pazarlarının fiyatları arttırdığını kimi o hayvan pazarlarında ise fiyatların azaldığını dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.