Öğrencilere Burs Ödemesi Müjdesi! ESEV Bursu Nasıl Alınır?

Öğrencilere Burs Ödemesi Müjdesi! ESEV Bursu Nasıl Alınır?

ESEV'in öğrencilere tanıdığı burs için çeşitli detaylara yer verildi. 9 ay boyunca 1200 TL'lik ödeme için ne yapılması gerekiyor? Şartlarla birlikte başvuruda son tarih ve başvurunun nasıl yapılacağı gibi konular gündeme geldi. Sizlerin de merak ettiği üzere güncel detayları aktaracağız.

ESEV'den burs almak isteyenler gelişmeleri merak ediyor. Eğitim öğretim alanında verdiği burslarla bilinen ESEV, 9 ay boyunca 1200 TL'lik ödeme için çeşitli detayları paylaştı. Kimlerin burs alacağı ortaya çıktı. Çeşitli şartlar ve başvurulara dair detaylar haberimizde yer aldı. İşte detaylarıyla birlikte burs almanın yolları...

20 Eylül'e Kadar Başvurabilirsiniz

ESEV, yükseköğretim lisans bursu veriyor. Bu bağlamda başvuruların 20 Eylül 2022 tarihine kadar süreceği belirtildi. Öte yandan bursun geri ödemeli olmadığını belirtelim. Sizler de rahat bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebilir ve değerlendirme sonrası burs alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz.

Burs Alma Şartları

ESEV bursu için belirli şartlar bulunuyor. Sizler de başvuruda bulunmak istiyorsanız bu detaylara hakim olmalısınız. Burs alacakların aşağıdaki şartları karşılaması gerekmektedir:

  • Not ortalaması 4 üzerinden en az 2.50 olmalıdır.
  • Ara sınıflarda herhangi bir dersten kalınmamalıdır.
  • 4 yıllık lisans eğitimi alıyor olması gerekiyor. Vakıf ve özel üniversitelerde ise %100 burslu şartı aranmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.