Öğretmen Maaşları Artıyor! 3600 Ek Gösterge Detayları Belli Oldu.. Peki Ama Öğretmen Maaşları Ne Kadar Olacak?

Öğretmen Maaşları Artıyor! 3600 Ek Gösterge Detayları Belli Oldu.. Peki Ama Öğretmen Maaşları Ne Kadar Olacak?

3600 ek gösterge birçok meslek grubunu da kapsıyor. Alınan bilgiye göre bu meslek gurubu içinde öğretmenler de bulunuyor. Öğretmen maaşları 3600 ek gösterge ile ne kadar olacak? İşte haberin tüm detayları...

3600 ek gösterge ilk etapta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına gitti. Alınan bilgiye göre Erdoğan müjdeyi verdi. Gösterge hakkındaki detayları da açıkladı. 3600 Ek Gösterge ile öğretmen maaşları, alacakları emekli aylığı ve ikramiyeleri ne kadar olacak? Bu sorular şimdiden merak söz konusu oldu.

Öğretmen Maaşları Ne Kadar Olacak?

3600 ek gösterge öğretmen maaşlarını da etkiledi. Alınan bilgiye göre bu gösterge ile öğretmen maaşları, emekli aylığı ve ikramiyeleri de artış yaşayacak. Temelde dört meslek grubunu kapsayan bu gösterge hakkındaki detaylar ortaya çıktı. Kapsamlı çalışma sonucunda Öğretmen Maaşları da artış yaşayacak. Alınan bilgiye göre 3600 ek göstergenin yeni dönemde de etkili olması bekleniyor. Ayrıca öğretmen maaşlarına da yansıyacak olan taslak metni diğer kamu çalışanlarının maaşlarını da etkiledi. Emekli maaşları ve emekli ikramiyeleri de bu gösterge ile yükselecek. Düzenlemeden sonra öğretmenler maaşları ve emekli ikramiyesi de artacak. 3000 gösterge ile öğretmenler normalde 5 bin 627 TL maaş alıyor. 3600 ek gösterge ile 6 bin 861 TL olacak. Emekli ikramiyesinin ise 247 bin 408 TL ye çıkması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.