Ömer Dizisinin Kadrosuna Oya Taşanlar Katıldı! Yeni Karakter "Aliye" İle Ekranlarda

Ömer Dizisinin Kadrosuna Oya Taşanlar Katıldı! Yeni Karakter "Aliye" İle Ekranlarda

Star TV'nin sevilen dizisi "Ömer", her hafta izleyicilerle buluşmaya devam ederken, kadrosuna güçlü bir oyuncu daha ekledi. Oya Taşanlar, Cem Karcı'nın yönetmenliğindeki dizide "Aliye" karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Star TV'nin sevilen dizisi "Ömer", her pazartesi akşamı izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin kadrosuna, deneyimli oyuncu Oya Taşanlar dahil oldu. Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği dizide Taşanlar, Aliye karakterini canlandıracak.

Oya Taşanlar'ın "Aliye" Karakteri:

Dizide Oya Taşanlar'ın hayat vereceği Aliye karakteri, İzzet karakteriyle özel bir ilişkiye sahip olacak. Ali Düşenkalkar'ın canlandırdığı İzzet karakteriyle olan ilişkisi, dizinin gelecek bölümlerinde merakla beklenen konulardan biri haline geldi.

Oya Taşanlar'ın Proje Seçimi:

Oyunculuğu ve başarılı performanslarıyla tanınan Oya Taşanlar, proje seçiminde titiz davranan bir isim. Daha önce TRT'nin dijital platformu için çekilen "Biltmore Oteli Cinayeti" dizisinde izleyicilerle buluşan Taşanlar, yeni projesi "Ömer" ile ekranlara dönüş yapıyor.

Dizinin Genel Hikayesi ve Oyuncu Kadrosu:

"Ömer" dizisi, güçlü bir hikaye ve etkileyici karakterleriyle dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosunda; başroldeki Ömer'i canlandıran isimle birlikte Taner Ölmez, Meltem Pamirtan, Nazan Kesal gibi usta oyuncular bulunuyor. Dizinin takipçileri, her bölümde gelişen olaylarla ekran başında heyecanla bekliyor.

Dizi Yayın Günü ve Saati:

"Ömer" dizisi, Star TV'de her pazartesi akşamı izleyicilerle buluşuyor. Cem Karcı'nın yönetmenliğindeki dizi, dramatik hikayesi ve güçlü performanslarıyla dikkat çekiyor.

"Ömer" dizisinin kadrosuna eklenen Oya Taşanlar'ın, Aliye karakteriyle nasıl bir performans sergileyeceği izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizinin güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekmeye devam etmesi bekleniyor. Oya Taşanlar'ın Aliye karakteriyle diziye kattığı yeni dinamik, seyircilere sürükleyici anlar yaşatabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.