Petrol Fiyatında Sert Yükseliş! İşte Zamlı Akaryakıt Fiyatları! (7 Mayıs 2022)

Petrol Fiyatında Sert Yükseliş! İşte Zamlı Akaryakıt Fiyatları! (7 Mayıs 2022)

7 Mayıs 2022 Cumartesi sabahı petrol piyasası son dakika! Son dönemdeki savaş gündemi uluslararası Petrol fiyatlarını etkilemiş durumda. Petrolün varil fiyatı arttı ve fiyatlarda yaşanan bu yükseliş akaryakıt fiyatlarını zamlı olarak piyasaya yansıttı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiren işte zamlı akaryakıt fiyatları ve güncel petrol fiyatı kaç lira? Benzin fiyatı ile motorin fiyatı ne kadar?

7 Mayıs 2022 Cumartesi sabahı petrol piyasası son dakika! Son dönemdeki savaş gündemi uluslararası Petrol fiyatlarını etkilemiş durumda. Petrolün varil fiyatı arttı ve fiyatlarda yaşanan bu yükseliş akaryakıt fiyatlarını zamlı olarak piyasaya yansıttı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiren işte o zamlı akaryakıt fiyatları ve güncel petrol fiyatı kaç liradan işleme alındı? Benzin fiyatı ile motorin fiyatında güncel durum sizlerle…

Motorin fiyatında son durum 32 kuruş artması oldu. Yalnız bir güzel haber var o da LPG oto gaz fiyatının 98 kuruş indirimde olması. Bayram bitti ve vatandaşa akaryakıtta bir iyi bir de kötü haber geldi. Benzin fiyatı kaç TL? Motorin fiyatı ne kadar? LPG fiyatı kaç lira? Vatandaşın altın ve dolar gibi yakından takip ettiği konulardan biri de akaryakıt ücretleri.

Rusya ile Ukrayna savaşının etkisinde kalan petrol fiyatlarından vatandaş bugün nasıl etkilendi? Ekonominin nabzının yükseldiği son günlerde mazot fiyatı ne kadar oldu? Güncel akaryakıt fiyatları ve petrolün bir varilinin fiyatı haberimizin detaylarında.

7 Mayıs 2022 saat 08.00'i gösterdiğinde Bir varil Brent petrol fiyatı 113,22 dolar oldu.

CANLI AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ!

Ankara 1 litre benzin fiyatı: 20,44 TL

Ankara 1 litre motorin fiyatı: 22,16 TL

İstanbul Avrupa Yakası-- benzin fiyatı: 20,33 TL

İstanbul Anadolu Yakası--benzin fiyatı: 20,34 TL

İstanbul Avrupa Yakası--motorin fiyatı: 22,02 TL

İstanbul Anadolu Yakası--motorin fiyatı: 22,04 TL

İzmir benzin litre fiyatı 20,45 TL

İzmir motorin litre fiyatı 22,12 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.