Satış Rekorları Kıran parfüm Fiyatını 750 tl'den 100 TL'ye Düşürdü! Bu Parfüm Kampanyası Kaçmaz..

Satış Rekorları Kıran parfüm Fiyatını 750 tl'den 100 TL'ye Düşürdü! Bu Parfüm Kampanyası Kaçmaz..

Parfüm fiyatlarında şok indirim yapıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fırsatlara bir yenisi daha eklendi. Öyle ki bu fiyatları kaçırmak istemeyebilirsiniz. 750 TL'lik kaliteli parfüm 110 TL'den satışa sunulacak. İşte güncel kampanya ve detaylar haberimizde...

Dünya ünlü parfüm fiyatının bir anda düşmesi şaşırttı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası hakkında bilgi veriyoruz. Öte yandan parfüm fiyatının nasıl bu kadar indirimli satıldığı merak konusu haline geldi. Bilinmeyenler başta olmak üzere çeşitli detyları aktaracağız. Parfüm fiyatları gittikçe artmakta ve buna rağmen dünyaca ünlü markanın uygun fiyata verdiği parfüm dikkat çekti. Sizler de bu kampanyadan geçici olarak yararlanabilirsiniz. Kampanyanın süresi dolmadan acele etmeniz gerekiyor.

Bargello Parfümde İndirim!

Bargello parfümündeki indirim ortaya çıktı. 750 TL'lik parfümün 110 TL'ye satılması şaşırttı. İndirimle birlikte Bargello'daki bu gelişme dikkat çekti. Peki ya indirim kaç gün sürecek? Bargello, 50 ml Fresh ürünündeki fırsatla beraber önemli bir indirime imzasını atmış oldu.

Parfüm Fiyatları Düşecek mi?

Bargello'dan gelen bu hamle ile birlikte diğer markalardan da benzer indirimler gelecek mi merak ediliyor. Çünkü gelinen noktada parfüm fiyatlarının +1000 TL olması gerekirken böylesine uygun bir fiyat sunulması gözden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.