Selçuk Geçer Dolar Tahminini Açıkladı! 30 TL'yi Geçecek mi?

Selçuk Geçer Dolar Tahminini Açıkladı! 30 TL'yi Geçecek mi?

Selçuk Geçer, döviz kurundaki tahminleri ile gündeme geldi. Dolar ve Euro kaç TL olacak? Dolar'ın 30 TL olabileceğini açıkladı. Ekonomi alanındaki bilgileri ve açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü isim, döviz kuru hakkında şok iddialarda bulundu.

Döviz kuruna ilişkin uzmanlardan gelen çeşitli yorumlar dikkat çekiyor. Piyasalara ve döviz kuruna yönelik çeşitli yorumları ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Buna göre ünlü ismin söyledikleri dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar ise gündemdeydi.

Dolar 30 TL Olur mu?

Doların gün içerisinde 14,68 TL'yi test etmesinin hemen ardından sıradaki hedefin çok daha yüksek olacağı iddia ediliyor. TCMB'nin uyguladığı çeşitli politikalar döviz kurunu bir süredir sabit tutmaktaydı. Dolar ve Euro'ya ilişkin çeşitli gelişmeler meydana geliyordu. Ancak şimdi ise dikkat çeken bir gelişme ortaya çıktı. Doların 30 TL olabileceğine yönelik söylentiler her geçen gün artıyor.

Savaş Doları Etkileyebilir

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş ABD'yi etkiler ise FED'in devreye girmesi bekleniyor. FED ise faiz artırımı kararı ile herkesi şaşırtacak. Dolayısıyla FED'in faiz artırması diğer döviz kurlarını da etkileyecektir. TL'nin değer kaybı yaşaması durumunda ise yeni bir rekorun kırılması beklenebilir. Doların 18 TL'yi de geçerek 30 TL'ye varabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.