SGK Ve Bağ-kur Emeklilerinin Beklediği Yenilik! Emekli Olmadan Alacağın Maaşı Öğren..

SGK Ve Bağ-kur Emeklilerinin Beklediği Yenilik! Emekli Olmadan Alacağın Maaşı Öğren..

SGK ve Bağ-kur emeklisi veya emekli olmayı bekleyen vatandaşlarımız için çok büyük bir yenilik ortaya çıktı. Artık tüm vatandaşlarımız emekli olmadan bile ne kadar maaş alacaklarını hesaplayabilir ve öğrenebilirler. İşte herkesin beklediği yenilik...

Ülkemizde çok büyük bir kesimi oluşturan SGK emeklilerimiz için neredeyse her hafta yeni bir gelişme yaşanıyor. Emekli olmak isteyen herkes emekli olduğunda ne kadar maaş alacağını merak eder. Bu yüzden çeşitli araştırmalarla maaşını öğrenmeye çalışsa da, çoğunda bir cevap bulamaz. Ama SGK'nın emeklilerimize sunduğu bu hizmet sayesinde artık emekli adayı olan herkes ne kadar maaş alacağını öğrenebilecek. Sizlerde bu sistem sayesinde tüm maaş sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

SGK'lı vatandaşlar emekli olduklarında ne kadar maaş alacaklarını nasıl hesaplar ve nereden öğrenir ?

Güncel olarak sigortası yatan SGK'lı vatandaşlarımız artık oturduğu yerden ne kadar emekli maaşı alacaklarını öğrenebilecekler. Üstelik bunun için herhangi bir yeri arayıp, görüşmede bulunmalarına gerek yok.

Sadece https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/ adresine girip sizden istenen bilgileri girmeniz yeterli. Burada istenen bilgileri ise E- Devlet üzerinden temin edebilirsiniz.

Sonrasında ne kadar maaş alacağınızı öğrenmek çok kolay...

Bu siteye gerekli bilgilerinizi girdikten sonra sitede emekli olduğunuzda ne kadar maaş alacağınız tahmini olarak yazar. Bu sitede yazan maaş tutarının doğruluk payı çok yüksek olsa da, kesin olarak doğru değildi. Bunu da dikkate almanız gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.