Sözleşmeli Er Maaşları Doğu Bölgesinde Ne Kadar Oldu? İşte Bu Senenin Sözleşmeli Er Maaşları..

Sözleşmeli Er Maaşları Doğu Bölgesinde Ne Kadar Oldu? İşte Bu Senenin Sözleşmeli Er Maaşları..

Sözleşmeli Er Maaşları bu sene ne kadar oldu? 8 bin 800 TL olan sözleşmeli er maaşları özellikle Doğu bölgesinde ne kadar oldu? İşte haberin tüm detayları...

Sözleşmeli er maaşları güncellendi. Alınan bilgiye göre Doğu bölgesinde görev yapan sözleşmeli erlerin alacakları maaş da belli oldu. Buna göre sözleşmeli er eğer evli ve çocuklu ise alacağı ücret 13 bin 800 olacak. Bunun ile birlikte alınan bilgiye göre dışarıdan uzman er baş alımı da durdu. Bunun ile alakalı Milli Savunma Bakanlığı tarafından birlik komutanlarına emir gitti. Böylece artık dışarıdan emir alınmayacak.

Ayrıca sözleşmeli erlerin alacağı sabit fiyat belirlenmiş olsa dahi bu fiyat doğu bölgelerinde artıyor. Ek ödeme ile birlikte sözleşmeli erlerin alacağı maaş da arttı. Alınan bilgiye göre sözleşmeli er maaşları atacakları bölge, görev yerleri, görev süresi, konumu itibari ile değişiklik gösteriyor. Ayrıca sözleşmeli er maaşlarında medeni durum ve çocuk sayısı da dikkate alınıyor. Normalde 5 bin 800 olan Sözleşmeli Er Maaşları mesela Suriye'de görev yapıyorsa 80 TL daha yükselir. Evli olduğu için 500 TL aile yardımı alır ve komando olduğu için yine ek 500 TL alır böylece maaşı 14 bin 800 net maaşı olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.