SSK, Bağkur'lular Aman Dikkat Prim Sistemi Komple Değişiyor!

SSK, Bağkur'lular Aman Dikkat Prim Sistemi Komple Değişiyor!

SSK ve Bağkur için gelen hamle ile birlikte çeşitli detaylar yanıt bulacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken gelişme ile birlikte bazı bilinmeyenlere yer verildi. Emeklilikte sigorta prim eşleşmesi mümkün olacak mı? Güncel detayları sizlerle paylaşıyoruz.

SSK ve Bağ-Kur prim sayısı eşitlenecek mi? Pek çok kişi bu soruyu sormaktaydı. Yeni gelen açıklamalarla birlikte prim sayılarının eşitlenmesi için düğmeye basıldığı belirtiliyor. Yakın zamanda Meclis'ten geçmesi beklenen karar ile birlikte çeşitli detaylara değinilecek. Bu gelişme ile birlikte SSK ve Bağkurlular sevinecek. Çünkü sigorta prim sayılarının eşitlenmesi bir süredir bekleniliyordu. Dolayısıyla bu haber karşısında pek çok kişi mutlu olabilir.

Emekli Olmak İsteyenlere Müjde!

Emeklilik hayali kuranlar, sigorta primlerinin eşitlenecek olmasıyla birlikte büyük bir rahata kavuşacak. Dolayısıyla güncel detaylar ışığında bizleri nelerin bekleyeceği de yanıt bulacağa benziyor. Merak edilen sorular tek tek yanıtlanacak ve bununla beraber hükümetten de bazı adımlar gelecek.

Henüz Açıklama Gelmedi

Öte yandan düzenlemeye ilişkin henüz yeni bir resmi açıklama gelmedi. Bu nedenle büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Yakın zamanda çeşitli detayların aktarılması muhtemel olacak. Dolayısıyla emeklilikte bizleri nelerin beklediği açıklanacak. Son zamanlara damgasını vuran sigorta prim eşitlenmesi mevzusu gündemdeki sıcaklığını koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum