Süt Fiyatları Artıyor mu? En Son Süt Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Süt Fiyatları Artıyor mu? En Son Süt Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Son dönemde birçok ürüne zam geldi. Bu ürünlerin başında ise gıda ürünleri yer alıyor. Süt Fiyatları ne kadar oldu? İşte haberin tüm detayları...

Enflasyon oranının artması ile birlikte birçok gıda ürünleri de zamlandı. Alınan bilgiye göre en son ekmek fiyatları zamlı tarife ile yeni aya başladı. Bunun ardından alınan bilgiye sahip çay Fiyatları da zamandı. Şimdi ise süt ürünlerine zam geleceği iddia edilse de konu lle alakalı resmi bir açıklama yapılmadı.

Et ve Süt Kurumundan Açıklama Gelmedi...

Süt Fiyatları birçok müşteri tarafından fazla bulunuyor. 15 lira civarında seyreden süt ürünlerinin tekrardan zam haneri ile karşı karşıya olduğunu iddia edenler var. Fakat alınan bilgiye göre süt ürünlerinin fiyatının artacağı yönünde her hangi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca bunun ile birlikte kimi sosyal medya kullanıcıları süt fiyatının çay ile aynı orantıda arttığını söylüyor. Bakanlık ve et ve süt kurumu ise fiyatlara ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Vatandaşlar ise çay Fiyatları ile birlikte süt fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.