Tarım Kredi'deki Büyük Fırsat Açıklandı! 15 Kasım'a Kadar Aldın Aldın!

Tarım Kredi'deki Büyük Fırsat Açıklandı! 15 Kasım'a Kadar Aldın Aldın!

Tarım Kredi marketlerindeki fırsatlar ve dahası ortaya çıkıyor. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli noktalara yer verildi. Gıda ürünlerindeki son detaylar farkını ortaya koymakta. Tarım Kredi'nin 15 Kasım 2022 tarihli indirimleri hakkında neler biliyoruz açıklayacağız.

Tarım Kredi marketlerindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Bu noktada bizleri neler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Öte yandan 15 Kasım 2022'e kadar sürecek olan kampanyada pek çok gıda ürününün indirime gireceği belirtildi. Sizler de güncel fırsatlardan yararlanmak isterseniz bu detayları kaçırmayabilirsiniz. Son zamanlara damgasını vuran Tarım Kredi indirimlerinde bizleri tam olarak neler bekliyor sizlerle paylaşacağız.

Tarım Kredi İndirimleri Güncel 15 Kasım 2022

havuç, nar, Ankara armut, TK dana-kuzu satır köfte, ESK gövde tavuk, ESK tavuk but (kalçalı), Çorum BLD. Sancak baton kavurma, TK fermente dana kangal sucuk, TK ışıl işlem görmüş dana kangal sucuk, Özlem fermente parmak sucuk, Özlem dana macar salam, TK dana macar salam, TK dana kokteyl sosis, Özlem pastırma dilimli, TK dana soyulmuş sosis, TKK %40 fındık parçacıklı kakao krema, TKK üzüm pekmezi, Duranlar köy peyniri 650 gr, TKK OLG 3 dilimli keçi inek peyniri, TKK OLG 3 dilimli koyun inek peyniri, TKK Erzincan tam yağlı tulum peynir koyun, Tarsüt klasik peynir 600 gr, Tunas tahin 600 gr, Güney % 1.5 yağlı süt 1 lt indirimli şekilde satılacaktır. Öte yandan farklı indirime giren ürünler olduğu vakit sizlere bilgi iletmeyi sürdüreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.