TEB'den Emeklilere Müjde! 5 Bin 500 TL Promosyon Ödemesi Yapılıyor!

TEB'den Emeklilere Müjde! 5 Bin 500 TL Promosyon Ödemesi Yapılıyor!

Temmuz ayında giriş yapılmasının ardından bankalar emeklilere verecek oldukları promosyon ödemelerini açıklamaya devam ediyor. Peki ama emekli vatandaşlar bankalardan kaç TL promosyon ödemesi alacak? İşte haberin tüm detayları...

Temmuz ayına giriş yapılmasının ardından bankalar vatandaşlara verecek oldukları promosyon ödemelerini bir bir açıkladı. Türkiye Ekonomi Bankası ise alınan bilgiler neticesinde vatandaşlara 5 bin 500 TL değerinde promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Birçok banka emeklilere yönelik yapacağı promosyon ödemelerini açıkladı. Emeklilere yapılan promosyon ödemeleri bugün gündeme geldi. Promosyon ödemesi açıklayan bankalar arasında Türkiye ekonomi bankası'nda bulunuyor. Alınan bilgiler neticesinde Türkiye ekonomi Bankası emeklilere promosyon niteliğinde 5 bin 500 TL değerinde ödeme yapılacağını belirtti. TEB, emekli maaşını TEB’e taşıyan müşterilerine bu promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Yani emekli maaşını Türkiye ekonomi bankası'na taşıyan bir vatandaşa banka tarafından 5 bin 500 tl değerinde bir ödeme yapılacak. Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden kişiler ise bu promosyon ödemesinden yararlanabilecek. Ayrıca TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de ayriyeten 250 TL bir para puan kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.