Temassız Kart Kullananlar Aman Dikkat! Bu Haberi Okumadan Geçmeyin..

Temassız Kart Kullananlar Aman Dikkat! Bu Haberi Okumadan Geçmeyin..

Günümüzde Koronavirüs pandemisinden dolayı ülkemizde ki birçok vatandaşımız kartlarını temassız olarak kullanmaya başladı. Gün geçtikçe yaygınlaşan temassız kart kullanımıyla ilgili çok ciddi yeni gelişmeler paylaşıldı. İşte temassız kart kullananları çok yakından ilgilendiren o haber...

Koronavirüs pandemisinden dolayı vatandaşlarımız uzun zamandır çeşitli sağlık tedbirleri alarak bu hastalıktan kurtulmaya çalışıyor. Bunların başında da alışveriş esnasında çok sık bir şekilde kullandığımız kredi ve banka kartları geliyor. Sağlık tedbirlerinin başında ise bu kartları temassız bir şekilde kullanmak geliyor.

Temassız kart kullanımı oldukça yaygınlaştı...

Vatandaşlarımızın büyük bir kısmı başta market alışverişleri başta olmak üzere tüm alışverişlerini temassız bir şekilde gerçekleştiriyor. Bu sayede de başka insanlara temas etmeyerek koronavirüsün bulaşma riskini azaltmış oluyor. Birçok sağlık uzmanı tarafından da bu davranış tavsiye ediliyor.

Temassız kart kullanımında yeni gelişme! Bunu okumayı ihmal etmeyin...

Temassız kartlarla vatandaşlarımız normalde sadece 350 TL'ye kadar alışveriş gerçekleştirebiliyorlardı. Ama yeni alınan bir kararla beraber bu tutar 500 TL'ye çıkarıldı. Yani artık market ya da herhangi bir kart geçen mağazada 500 TL'ye kadar alışverişte bulunabileceksiniz. Tabi bu durumda limit aşımlarında dikkatli olmanız gerekiyor. Sizlerde gerekli tedbirleri alarak olası limit aşımlarından kendinizi koruyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.