Temmuz Ayında Yapılacak Olan Zam Tutarı Belli Oldu mu? Ne Zaman Açıklama Yapılacak?

Temmuz Ayında Yapılacak Olan Zam Tutarı Belli Oldu mu? Ne Zaman Açıklama Yapılacak?

Enflasyon oranın artması ve marketlerde birçok ürünün fiyatının yükselmesi ile birlikte alınan bilgiler neticesinde Temmuz ayında asgari ücret dışında emekli aylıklarına da zam yapılacak. Peki ama zam tutarı ne kadar olacak? İşte haberin tüm detayları...

Birçok ürünün fiyatının artmasının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temmuz ayını işaret ederek hiçbir vatandaşın enflasyon altında ezilmeyeceğine dair açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte geçtiğimiz günlerde Hazine ve maliye bakanı Nurettin nebati de aynı açıklamalarda bulunarak temmuz ayını işaret etti. Vatandaşlar ise Temmuz ayında asgari ücret dışında emekli aylığını yapılacak olan zam tutarını merak ile bekliyor.

Ankara kudüs'leri Temmuz ayında yapılacak olan zam ile birlikte hareketlenirken memur emeklisine yüzde kırk oranında Temmuz ayında zam yapılacağına dair açıklamalar gündeme geldi. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde Temmuz ayında yapılacak olan zam tutarının Haziran ayında açıklanması bekleniyor. Asgarî ücret tutarının ne kadar olacağı merak söz konusu olurken SSK ve bağ-kur emeklilerine de Temmuz ayında zam yapılacağına dair açıklamalar yapıldı. Haziran ayının enflasyon rakamı da dikkate alınarak Temmuz ayına ilişkin zam yapılması vatandaşlar tarafından merak ile bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.