Toki Kampanyası Ne Zaman Bitiyor Açıklama Toki Başkanından Geldi..

Toki Kampanyası Ne Zaman Bitiyor Açıklama Toki Başkanından Geldi..

TOKİ kampanyası ile birlikte çeşitli detaylara yer vereceğiz. Bakan Murat Kurum'dan gelen açıklama çok konuşulacağa benziyor. Dolayısıyla merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Son döneme damgasını vuran TOKİ kampanyasında indirimler havada uçuşuyor. Gelen müjdeli habere göz atmalısınız.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan gelen sosyal medya açıklaması büyük dikkat çekti. Öyle ki pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. TOKİ için ne zaman başvuru yapılmalı ve tarihin geçip geçmediği sorulmakta. Güncel detaylar ışığında bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Dolayısıyla bu konu hakkında bazı ifadelere de yer verildiğini belirtelim. Bakan Kurum'un açıklamaları çok konuşulacak.

TOKİ'den Ev Alacaklara Kampanya

Bakan Kurum'an gelen açıklamada “TOKİ'den ev veya iş yeri alıp, geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz.

Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek” ifadesine yer verildi. Bu kampanyaya dahil olmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiği belirtiliyor. Öte yandan başvuruların ne zaman aktif olacağı ve hangi tarihte sona ereceği de merak edildi. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

TOKİ İndiriminde Son Tarih!

TOKİ indirimi için son tarihin ne zaman olduğu soruldu. Yapılan açıklama ile birlikte son tarihin 23 Eylül 2022 tarihi ile 19 Ekim 2022 tarihi arasında olduğu belirtildi. Dolayısıyla elinizi çabuk tutmanız gerekebilir. Güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.