Torba Yasa Ne Zaman Çıkacak? Vergi Affı Olacak mı?

Torba Yasa Ne Zaman Çıkacak? Vergi Affı Olacak mı?

Torba yasadaki son gelişmeler merak ediliyor. Nedeni ise pek çok kişinin vergi affını beklemesinden kaynaklanmakta. Vergi affı kapsamında son zamanlarda Etkin Pişmanlık Yasası üzerine görüşmeler devam etmekte. 85 milletvekilinin bir arada olduğu torba yasa tekrardan gündeme geldi.

Yakın zamanda çıkması beklenen torba yasaya ilişkin vergi affı da bulunacak mı merak ediliyor. Torba yasa gündeme gelince bir anda Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi konuşulmaya başlandı. Dolayısıyla vergi kaçıranların vatandaşları ilgilendirecek bu gelişmeye dair çeşitli yasalar gündemdeki yerini koruyor.

Vergi Affı Gelecek mi?

Söz konusu torba yasa kapsamında 85 milletvekilinin hazırlık içerisinde olduğu belirtiliyor. Bu gelişmeye göre torba yasa başka neleri içerecek? Vergi affının olup olmayacağı şimdiden merak konusu haline geldi.

Etkin Pişmanlık Yasası'ndan Faydalanabileceksiniz

Etkin Pişmanlık Yasası ile vergi kaçırdığını devlet fark etmeden kendisi itiraf edenlerin bu yasadan faydalanabileceği belirtiliyor. Böylelikle vergi affının yakın zamanda çok daha fazla kişiyi kapsayacağı düşünülüyor. Bakalım torba yasada başka ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.