Üniversite Öğrencilerine 3 bin TL Yardım Yapılacak.. Öğrenciler İban Numaranızı Hazırlayın..

Üniversite Öğrencilerine 3 bin TL Yardım Yapılacak.. Öğrenciler İban Numaranızı Hazırlayın..

Üniversite öğrencilerine sağlanan destekler dikkat çekti. Öte yandan güncel gelişmelerle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen 3 bin TL'lik ulaşım yardımı için pek çok kişi harekete geçmeye hazırlanıyor. Ödemeler banka hesaplarına mı yatacak?

Üniversite öğrencilerine bilet ödemesi verilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen açıklamada öğrencilerin ailelerinin yanına gidip dönebilmeleri adına bilet desteği sağlanacağı belirtildi. Bu destek ile birlikte ne kadar ödeme yapılacağı belli oldu.

150 bin Öğrenciye Destek

150 bin öğrenciye verilecek bilet desteğiyle birlikte çeşitli detaylar yanıt buluyor. Öte yandan bu destekte toplam ne kadarlık ödeme yapılacağı da merak edildi. 2022 yılında öğrencilere toplam 2 bin TL ödenecek iken 2023 yılında ise 3 bin TL'ye çıkacağı belirtildi. Bu gelişme ile öğrencilerin aileleri ile görüşmesi için fırsat yaratılacak.

Akaryakıt Fiyatları Etkiledi

Artan akaryakıt fiyatlarıyla birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Bu gelişme sonrasında devlet yardımları daha da öne çıktı. Çünkü uçak ve otobüs biletlerine gelen zammın haddi hesabı yok. Dolayısıyla güncel bilgilerle beraber merak edilenler yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran akaryakıtta bizleri başka neler bekliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite öğrencilerine yapılan yardımla birlikte başka hangi kolaylıkların sağlanacağı zamanla belli olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.