Uzman İsim Duyurdu! Altını Olanlar Bu Haberi Okuyun..

Uzman İsim Duyurdu! Altını Olanlar Bu Haberi Okuyun..

İslâm Memiş altın hakkında şok edici bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Alınan bilgiye göre altın fiyatları hakkında konuştu. Vatandaşlar ise altın fiyatlarının ne zaman normale döneceğini merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Altın fiyatları günden güne artıyor. Altına yatırım yapan vatandaşlar ise altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. İslam Memiş altın fiyatları hakkında konuştu. Altın fiyatları 15 Nisan Cuma günü yükseliyor mu? Haftanın son günü altın fiyatları ne kadar oldu?

İslam Memiş Altın Fiyatları Hakkında Konuştu!

İslam Memiş Mayıs ayının sonunda altın fiyatlarının ya yükseleceğini ya da düşeceğini açıkladı. Bunun ardından Mayıs sonunda FED yapacağı basın toplantısında Amerika Birleşik Devletleri’nin faiz kararı da bu fiyatlara etkisini gösterecek. Türkiye’den de politika faizi düşürme ya da sabit tutma kararı ardından altına yatırım yapan vatandaşlar fiyatların ne olacağını sorguluyor. Türkiye’den de politika faizi yükseltme kararı çıktığı takdirde altın fiyatları da okunu aşağı yöne çevirecek. İslam Memiş Mayıs ayına işaret etti ve bu ayın çok önemli olduğunu söyledi. Bunun ardından Mayıs ayında altın fiyatlarının ya yükseleceğini ya da okunu aşağı yöne çevireceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.