Yağıştan Etkilenen Ailelere Maddi Destek Sağlanacak! Resmi Açıklama Yapıldı

Yağıştan Etkilenen Ailelere Maddi Destek Sağlanacak! Resmi Açıklama Yapıldı

Son günlerde şiddetli yağışın etkisini göstermesi ile birlikte birçok vatandaş sel ve taşkın'dan etkilendi. Alınan bilgiler neticesinde istanbul'da Kurban Bayramı'nda yağışlar etkili oldu. Işte haberin Tüm detayları...

Kurban bayramının ilk günü itibarıyla Marmara kıyılarında şiddetli yağış sonucunda sel ve taşkın riski oluştu. Bunun ile birlikte birçok ev sular altında kalırken birçok Vatandaş da sağanak yağışın ardından oluşan sel sularından etkilendi fakat herhangi bir can kaybı meydana gelmedi. Alınan bilgiler neticesinde şiddetli sel sularının ardından birçok ev ve iş yeri zarar gördü. Bunun ile birlikte sağanak yağış sonrasında oluşan sel riskinde zarar gören kişilere devlet tarafından maddi destek sağlanacağı söylendi.

Yapılan resmi açıklamalara göre istanbul'da oluşan sağanak yağışın ardından meydana gelen sel sularından birçok ev ve iş yeri etkilendi. Bunun ile birlikte alınan bilgiler neticesinde yağıştan etkilenen kişilere 5 ile 10 bin arasında maddi destek sağlanacağı ortaya çıktı. Bunun ardından bayramın ilk günü meydana gelen sağanak yağış ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışların yerini Güneşli havanın aldığını açıkladı. Şu an ise sağanak yağışın etkili olduğu yerlerde ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.