Zam Üstüne Zam! Ekmek Fiyatları Ne Kadar Olacak?

Zam Üstüne Zam! Ekmek Fiyatları Ne Kadar Olacak?

Asgari ücrete zam gelmesi ile birlikte birçok ürüne de zam geldi. Alınan bilgiye en son mazot fiyatları bir hayli artmıştı. Bunun ile birlikte şimdi ise ekmek fiyatlarına zam geleceği söyleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Asgari ücrete temmuz ayında zam yapıldı. Bunun ile birlikte alınan bilgiye göre birçok ürün yine zamlı olarak raflarda yerini aldı. Bunun dışında en son ekmek fiyatlarının artacağı yönünde iddialar gündeme geldi.

İstanbul'da Ekmek Fiyatları Artıyor!

Enflasyon oranının artması ile birlikte temmuz ayında asgari ücrete zam geldi. Bunun ile birlikte alınan bilgiye göre şimdiden birçok ürüne zam geldi ki bu zamların başında kira fiyatları da yer alıyor. Alınan bilgiye göre İstanbul'da ise ekmek fiyatları 4 lira oldu. Vatandaşlar ise fiyatların artmasından yana şikayetçi olurken, petrolün ardından şimdi de ekmek fiyatlarının artacağı yönündeki iddialar da gündeme bomba gibi düştü. Fakat alınan bilgiye göre şu an için sadece istanbul'da ekmek fiyatları 4 lira oldu. Büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar ise Ankara ve İzmir'de fiyatların ne kadar olacağını merak ediyor. Fakat ekmeğin gramajı ile fiyatının orantılı olmadığı yönündeki iddialar da gündeme geldi. Vatandaşlar ise merak ile ağustos ayında ekmeğin fiyatının ne kadar olacağını sorguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.