Ziraat Bankası Düşük Faizli Konut Kredisi Veriyor! Avantajlı Konut Kredisi Nedir?

Ziraat Bankası Düşük Faizli Konut Kredisi Veriyor! Avantajlı Konut Kredisi Nedir?

Ziraat Bankası sıfır ve ikinci el konut kredileri için önemli bir kampanya başlattı. Avantajlı Konut Kredisi sayesinde düşük faiz oranı ve yüksek vade ile kredi verecek. Üstelik sıfır ve ikinci el evlerde faiz oranları da değişkenlik gösteriyor. 750 bin TL'ye varan kredileri çekmek için şartlar nelerdir?

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyen kişiler için faiz oranını düşürdü. 0,99 faiz oranı ile yüksek vadeli kredi vereceğini açıkladı. Üstelik bu kredi kampanyasından sonra pek çok kişi nasıl başvuru yapacağını araştırmaya başladı. Çünkü oldukça uygun şartlarda kredi verileceği konuşuluyor. Ziraat Bankası konut kredisine nasıl başvurulur? Kredi başvuru şartlarıyla beraber kira öder gibi ev sahibi olmanın yolları...

Ziraat Bankası'ndan Konut Kredisi Fırsatı!

Ziraat Bankası 0,99 faiz oranı 180 ay vade ile konut kredisi kampanyasını başlattı.  Üstelik geciktirme hakkınız da olacak. Yani krediyi dilerseniz çektiğiniz an, dilerseniz de 1 yıl sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Böylelikle o an için ödeme yapmak istemeyenler ertelemeli şekilde kredi ödeyebilir. Avantajlı Konut Kredisi adı verilen kampanyada, sıfır ve ikinci el evler için farklı faiz oranları belirlendi.

Konut Kredisi Başvuru Şartları Neler?

Avantajlı Konut Kredisi'nden yararlanmak için banka şubelerine gidebilir veya Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sıfır konut almak isteyenler 0,89 faiz oranı ile ödeme yapacak. Ancak ikinci el konutlarda bu oran 0,99 olarak belirtildi. Yapacağınız tercihe göre ödeyeceğiniz kredinin değişkenlik gösterdiğini unutmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.