Ziraat Bankası, İstanbul Kartal'da Düşük Fiyatlı Daireyi Satıyor!

Ziraat Bankası, İstanbul Kartal'da Düşük Fiyatlı Daireyi Satıyor!

Ziraat Bankası, ihale sistemini kullanarak İstanbul Kartal'da bulunan 5. kattaki bir daireyi satılığa çıkardı. 300 bin TL fiyat biçilen evin içi merak ediliyor. Ayrıca bazı özellikleri de evi satın almaya değer. Peki dairenin özellikleri nelerdir? İşte Ziraat Bankası'nın sattığı daireye ilişkin bilgiler...

Ziraat Bankası'nın ihale sistemiyle vermiş olduğu daire büyük ilgi görüyor. Satılık dairenin özelliklerini duyanlar ihale kurallarını araştırıyor. İstanbul Kartal'da bulunan dairenin uygun fiyata satılacak olması talebi de artırdı. Yakacık Çarşı semtinde bulunan daireye dair detaylar haberimizde.

İstanbul Kartal'da Uygun Daire!

Satılık daireler arasına giren dairenin özellikleri dikkat çekiyor. İstanbul Kartal'da bulunmasının yanı sıra 5. kattaki daire 1+0 boyutunda. 45 metrekare ve pek çok yere ulaşım konusunda oldukça avantajlı. Daire fiyatı ise ihale sistemi ile belirleneceğinden ötürü giriş fiyatına göre hareket edilecek.

300 Bin TL'ye Daire!

Ziraat Bankası'nın satılığa koyduğu daire, giriş fiyatı 300 bin TL olarak ihale ile alınabiliyor. Rota Mavi Sitesi üzerinde bulunan ev için ihale giriş bedeli de 18 bin TL olarak belirlendi. Evi satın almak istiyorsanız ihale sistemine katılmalısınız. En yüksek teklif veren kişiye ait olacak. Konut satışlarına ilişkin bankaların bu tarz evleri ihale ile verdiği görülüyor. Resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor ve ihale kimi zaman internet üzerinden olurken kimi zaman ise fiziksel olarak yapılıyor. Pandemi nedeniyle online ihale sistemi daha da gelişmiş vaziyette. Konut satışlarını ihale ile gerçekleştirmek isteyenlerin Ziraat Bankası'nın gerçekleştirdiği bu ihalelere katılması tavsiye edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.