Konut Kredisi Veren Devlet Bankaları Belli Oldu! Ziraat ve Halkbank 150 bin TL Kredi Veriyor!

Konut Kredisi Veren Devlet Bankaları Belli Oldu! Ziraat ve Halkbank 150 bin TL Kredi Veriyor!

Sıfır veya konut kredisi satın alacaksanız Ziraat Bankası ve Halkbank'ın kredi kampanyalarına göz atabilirsiniz. Kredi çekme şartları nelerdir? Konut kredisi başvurusunda dikkat edilmesi gerekenler ve faiz oranları haberimizde. 150 bin TL ve üstü kredi çekmeyi düşünüyorsanız işte yapılması gerekenler...

İkinci el ve sıfır konut almak isteyenler için devlet bankaları kredi veriyor. Halkbank ve Ziraat Bankası'nın vermiş olduğu kredilere göz attığımızda düşük faizler müşterileri bekliyor. Yüksek limitli krediler çekebilirsiniz. Peki yüzde kaç faiz oranı uygulanacak? Özellikle de kredi başvurusu için gerekli şartlar merak ediliyor.

Halkbank Konut Kredisi Nasıl Alınır?

Halkbank'ın vermiş olduğu konut kredisi 100.000 TL'lik kredi için 1.67 faiz oranını kapsıyor. 120 ay vadeli ödeme seçeneğiyle beraber faiz oranının bu kadar düşük olması müşterinin ilgisini çekmekte. 3 ay erteleme imkanına sahip olacaksınız. Ancak kredi erteleyip ertelememek müşterinin isteğine bağlı bir seçenek. Hesaplı Evim Konut Kredisi'ne başvurarak şartları öğrenebilir ve banka şubesi üzerinden anlık olarak kredi sonucunuzu sorgulayabilirsiniz. Ek olarak faiz oranıyla ilgili çeşitli detayları daha iyi öğrenmeniz adına banka şubesine gitmenizi tavsiye ediyoruz.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Şartları

Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu için yapılması gereken nedir? Öncelikli olarak Ziraat Bankası'nın 1,65 faiz oranıyla 100 bin TL ve üstü kredi verdiği biliniyor. Bunun yanı sıra kredi şartları arasında maaş bordronuzun olması veya emekli olmak gibi çeşitli gelirlerinizi göstermeniz gerekiyor. Bu bakımdan her iki banka da büyük kolaylık sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.