Kuyumcular Altın Fiyatlarında Son Durumu Açıkladı! ONS, Gram Altın, 22 Ayar Bilezik, Çeyrek, Cumhuriyet Altını Kaç TL..

Kuyumcular Altın Fiyatlarında Son Durumu Açıkladı! ONS, Gram Altın, 22 Ayar Bilezik, Çeyrek, Cumhuriyet Altını Kaç TL..

Altın fiyatlarının kaç TL olduğu merak edilirken FED'in bugün açıklama yapacağı biliniyor. ONS altında fiyat artışı sağlanır ise çeyrek, gram, yarım ve Cumhuriyet altınıyla beraber 22 ayar bilezik de yükselecek. Bu yüzden FED'in açıklamaları önem taşıyor. Peki güncel altın fiyatları alış satış durumu nedir?

Altın fiyatları çıkışını sürdürürken, bir yandan da piyasaların kapandığı günkü durumu merak ediliyor. Cuma günü altın önemli bir düşüş ve yükseliş yaşadı. Aynı hafta iki değişimi de beraber gördük. Fakat Temmuz ayına girildiğinden çeyrek, gram, ONS, yarım ve Cumhuriyet altının kritik seviyelerde olduğu biliniyor. FED'in hazırlıkları tamamlandığında bugün altın için önemli bir gün olacak. Tarım dışı istihdam verilerinin duyurulmasına az bir zaman kaldı. ONS altın düşecek mi? ONS altındaki fiyat artışı tüm altın çeşitlerini olumlu etkileyecektir. İşte altın fiyatlarına dair canlı sonuçlar...

Güncel Altın Fiyatları

Gram Altın

Alış: 496,04

Satış: 496,15

22 Ayar Bilezik

Alış: 450,47

Satış: 453,26

ONS

Alış: 1.778,44

Satış: 1.778,71

Cumhuriyet Altını

Alış: 3.209,00

Satış: 3.263,00

Yarım Altın

Alış: 1.607,00

Satış: 1.638,00

Çeyrek Altın

Alış: 803,00

Satış: 819,00

Reşat Altını

Alış: 3.241,47

Satış: 3.295,95

Çeyrek Altın Kaç TL Olacak?

Çeyrek altın da ONS'un hareketlerinden etkileniyor. Ancak 2 Temmuz'da yapılacak açıklamaların sonucunda tüm altın çeşitlerinde bir dalgalanma beklenebilir. Altının Şubat ayındaki performansı ile şu an kıyaslandığında ciddi anlamda bir fark ortaya çıkıyor. Altın hala yüksek bir fiyata sahip. Ancak son 1 ay için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Eğer olumlu açıklamalardan sonra altını baskılayacak bir takım hamleler gelmez ise ONS altında fiyat artışı mümkün olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.