2023 Model Tofaş Şahin Türkiye'de Ne Kadara Satılacak?

2023 Model Tofaş Şahin Türkiye'de Ne Kadara Satılacak?

Tofaş Şahin'in 2023 modeli satışa sunulacak. Türkiye'de kaç bin TL'ye satılacağı merak konusu haline geldi. Etiyopya'da üretilecek araç modeli, yıllar sonra piyasaya tekrardan sürülecek. Peki ya aracın fiyatı ve özellikleriyle ilgili neler biliyoruz? İşte güncel detaylar haberimizde...

Tofaş Şahin'in satış fiyatı belli oldu mu? Pek çok kişinin severek takip etmekte olduğu otomobil modeli, yılların tutkunlarını içerisinde barındırmakta. Öte yandan 2023 modeli çıkacağı için pek çok kişi heyecanla bekliyor. Peki ya araçla ilgili başka neler biliyoruz? Son model aracın nasıl bir görünüme sahip olacağı soruluyor.

Elektrikli Olacak

Tofaş Şahin'in 2023 modeli için elektrikli düşünülmekte. Haliyle bu gelişme ışığında bizleri nelerin bekleyeceği de tek tek yanıt bulacak. Otomobili satın almak isteyenlerin bir süre daha beklemesi gerekecek. Etiyopya'da üretilecek olan araç, Türkiye'de de satılacak.

Türkiye Fiyatı Belli Oldu mu ?

2023 model Tofaş Şahin'in fiyatı için 15 bin Euro fiyat etiketi belirlenebilir. Öte yandan araç Türkiye'ye geldiğinde ise 340 bin TL'den satışa sunulması planlanabilir. Çünkü çeşitli KDV ve ÖTV gibi önemli vergi dilimleri eklendiğinde fiyatın ciddi anlamda artması muhtemel gözüküyor. Bakalım otomobil satın alacakları başka neler beklemekte? Güncel gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.