Twitter Gizlilik Özellikleri Değişiyor! Twitter'daki Eski Paylaşımlarınız Gözükmeyecek!

Twitter Gizlilik Özellikleri Değişiyor! Twitter'daki Eski Paylaşımlarınız Gözükmeyecek!

Twitter'dan gelen gizlilik kararı kullanıcıları şaşırttı. Artık eski yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı silmek zorunda kalmayacaksınız. Arşivleme özelliği sayesinde kimse sizin geçmişinizi takip edemeyecek. Peki Twitter arşivleme özelliği nasıl çalışıyor?

Twitter, o kadar sık kullanılan bir sosyal medya platformu haline geldi ki bundan yıllar öncesinde yazdıklarınızın bir daha karşınıza çıkmasını istemeyebilirsiniz. İşte bu sebeple tek tek yorum silmektense yapabileceğiniz pek çok şey bulunuyor. Gizlilik ayarlarının değişecek olmasıyla beraber bunları arşivlemek sizin elinizde. Eskiden sıkça konuştuğunuz biriyle olan bildirimlerinizden tutun da artık katılmadığınız ve insanların görmesini istemediğiniz görüşlerinize kadar pek çok tipteki yorumu arşivleme imkanınız bulunmakta. Belli bir zaman aralığı belirlenecek ve onları yalnızca siz görebileceksiniz. Tweetler ve yanıtlar seçeneği üzerinden insanların ne yaptıklarınıza bakması artık mümkün olmayacak.

Twitter'dan Gizlilik Kolaylığı!

Twitter, gizlilik ve güvenlik konusunda önemli adımlar atıyor. Diğer sosyal medya şirketlerine nazaran bildirimlere en hızlı cevap veren şirket belki de Twitter'dır. Yüksek hızlı geri dönüş sistemi sayesinde manuel olarak kontrol edilen pek çok tweet tarafınıza dönüş yapılıyor. Gizliliğinize de aynı ölçüde önem verdiğiniz söylemek mümkün.

Eski Mesajlarınız Okunmayacak

Hayatınıza yeni giren insanlar sizi tanımak için eski yorumlarınızı veya paylaşımlarınıza bakmak isteyebilir. Eski ilişkinizle ilgili paylaşımların yanı sıra pek çok alandaki paylaşımlarınızı arşivlemek mümkün. Bununla ilgili önemli çalışmalar sürüyor ve yakında duyurulması planlanıyor. Eğer siz de Twitter'ın gizlilik anlayışına katılıyorsanız özellik ortaya çıktığında denemeler yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.