Whatsapp O Kararından Vazgeçti! Kullanıcıların Yüzünü Güldüren Haber..

Whatsapp O Kararından Vazgeçti! Kullanıcıların Yüzünü Güldüren Haber..

Ülkemizin en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından olan Whatsapp geçtiğimiz aylarda açıkladığı yeni hizmet güncellemesi yüzünden kullanıcılarından büyük tepki almıştı. Whatsapp uygulamasından beklenmeyen geri adım geldi.

tv100 web sitesinin paylaştığı habere göre Whatsapp geri adım attı..

 WhatsApp tarafından geçtiğimiz aylarda son gelen açıklamalarla beraber, kullanıcılar tarafından gizlilik endişesi oluşmuş, bu yüzden de birçok kullanıcı farklı uygulama arayışı içerisine girmişti. Ülkemizin en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'dan kullanıcılarını sevindiren haber geldi.

Whatsapp'dan kullancılarını çok sevindiren geri adım!

WhatsApp, geçtiğimiz aylarda açıkladığı ve kullanıcıları arasında tartışamalara sebep olan, yeni gizlilik kurallarıyla ilgili uzun zamandır konuşuluyordu. Uygulama çok sevilmesine rağmen birçok kişi, Whatsapp benzeri yeni uygulamalar araştırmaya başlamıştı. Son gelen haberlere göre WABetaInfo tarafından yapılan keşif, uygulamanın yeni politikalarının yalnızca isteğe bağlı olarak kullanıma sunulacağını belirtti.. Politikayı reddeden kullanıcılar, hiçbir kısıtlama ile uğraşmak zorunda kalmayacak.

WhatsApp, 2021 yılının başında çok tartışılan yeni gizlilik politikaları ile gündemin merkezine oturmuştu. Verilerini Facebook ile paylaşmak istemeyen kullanıcıların, artık böyle bir zorunlulukta kalmayacağı öğrenilirken, Whatsapp'ın geri adım attığı ortaya çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.