Yapı Kredili Müşteriler Bir Talimatla 100 TL Kazanıyor!

Yapı Kredili Müşteriler Bir Talimatla 100 TL Kazanıyor!

Yapı Kredi, müşterilerine talimat karşılığında hediye puan veriyor. 100 TL'ye varan ödemeleri kullanabileceksiniz. Peki 100 TL kazanmak için ne yapılması gerekiyor? Yapı Kredi yeni kampanyasının ne zaman biteceği de açıklandı. Müşterilerine ödeme yapan Yapı Kredi'nin şartları belli oldu.

Yapı Kredi Bankası, müşterileri için özel bir kampanya düzenledi. Üstelik kampanyanın bitiş tarihi uzun tutuldu. Buna göre ödeme talimatı verenler için 100 TL'lik hediye puan verilebilecek. Peki bunun için nasıl bir şart koşuluyor? Yapı Kredi'den 100 TL kazanabilmek için yapılması gerekenler oldukça basit.

Yapı Kredi 100 TL Kazanma Şartları

Yapı Kredi ile 100 TL kazanmak için HGS veya fatura talimatı vermelisiniz. Otomatik talimatlarla banka kredi notunuz da yükselmektedir. Ancak Yapı Kredi kampanyasından bahsettiğimiz için bedava hediye puan kazanacağınızı belirtelim. 10 TL ile 100 TL arasında hediye puan sahibi olabilirsiniz. Elbette kampanyanın sona ereceği tarihe de dikkat etmek gerekiyor.

Kampanya Ne Zaman Bitiyor?

Yapı Kredi hediye TL kampanyasının 11 Temmuz'da başladığı ve 10 Ağustos'ta biteceği öğrenildi. Bu süre zarfında ilk defa vereceğiniz otomatik ödeme talimatı ile hediye puan kazanacağınızı unutmayınız. İlk olma şartı bulunduğu için kampanyadan herkes yararlanamayacak. Kampanyanın son gününe kadar talimat verebilirsiniz. Şimdiden pek çok Yapı Kredi müşterisinin kampanyanın detaylarını araştırdığı ve banka şubelerine uğradığı biliniyor. Sizler de detaylı bilgi için bankanın şubelerine giderek yüz yüze görüşme sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.