Ziraat Bankası Sıfır Faizli Kredi Kampanyasını Başlattı! Ziraat Katılım ile Kredi Başvurusu ve Şartları

Ziraat Bankası Sıfır Faizli Kredi Kampanyasını Başlattı! Ziraat Katılım ile Kredi Başvurusu ve Şartları

Ziraat Bankası'na kredi başvurusunda bulunmak için gerekli belgeler nelerdir? Sıfır faizli kredi için şartlar ve çok daha fazlası açıklandı. Faizsiz kredi verecek olan Ziraat Katılım'a büyük ilgi var. Peki emekliler faizsiz kredi çekebilecek mi? Çalışanlar düşük faizli veya sıfır faizli kredi için ne yapmalı? İşte uzun vadeli krediler için şartlar...

Ziraat Bankası'nın vermiş olduğu faizsiz kredilerle ilgili kampanya başladı. Pek çok kişi Ziraat Bankası'ndan konuyla ilgili bir gelişme beklerken müjde verildi. Peki kimler sıfır faizli kredi çekebilecek? Yalnızca kâr payının dahil edildiği ve faizin olmadığı kredi kampanyaları büyük ilgi çekiyor. Sınırlı sürede yapılan bu kampanyadan bir an önce faydalanmak ve nasıl kredi başvurusu yapılacağını öğrenmek mümkün. Kredilerin vade sayısı da uzun olacağı için ödeme kolaylığı sağlanacaktır. Uzun vadeli krediler için ne yapılmalı?

Ziraat Faizsiz Krediye Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası üzerinden faizsiz kredi çekebilmek için öncelikli olarak Ziraat Katılım şubelerine gitmeniz gerekiyor. Detaylı bilgileri yetkililerden öğrenebilirsiniz. Ancak başvuru sürecini buradan yapmanız şart. Ayrıca çeşitli şartlar da paylaşıldı. Genel olarak istenen belgeler ve gereksinimler de belli oldu. Kredi başvurusu yaparken dikkat edilmesi gerekenleri aktarıyoruz.

Sıfır Faizli Kredi Şartları

Ziraat Bankası'ndan sıfır faizli kredi için yapılması gerekenler arasında son 6 ayınızın sigortalı olarak geçmesi gerekiyor. Toplamda en az 12 ay sigortalı olmalısınız. Ayrıca emekli iseniz ve kredi çekmeyi düşünüyorsanız maaşınızı bu bankadan çekmelisiniz. Ziraat Bankası üzerinden maaşını çeken emekliler oldukça avantajlı şekilde faizsiz kredi sahibi olabiliyor. Genel olarak bankanın sunduğu şartlar bunlardır. Ancak kredi notunuzun da yüksek olmasına önem verin. Aksi takdirde kredi verilemeyebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.