Açık Lise Ek Sınavını Kaçıranlar Dikkat! Yeni Sınav Fırsatı Sizlerle..

Açık Lise Ek Sınavını Kaçıranlar Dikkat! Yeni Sınav Fırsatı Sizlerle..

Açık Lise ek sınavları geçtiğimiz gece itibari ile bitti. Kaydını yenileyen tüm öğrenciler sınavlarına online olarak katıldı ve tamamladı. Ama bazı öğrencilerimizde kayıt yenilemeyi unuttukları için sınava katılamadı. Şimdilerde o öğrenciler için çok yeni bir fırsat daha verildi.

Açık Lise ek sınavları geçtiğimiz gün itibari ile tamamlandı. Bakanlık tarafından verilen tarihler arasında kaydını yenileyen, tüm öğrencilerimiz sınavlara katılmaya hak kazandı. Sınavlar bu kez de içerisinde bulunduğumuz koronavirüs pandemisi yüzünden online olarak, uzaktan gerçekleştirildi. Verilen tarih aralığında sınavlara katılmaları için tüm öğrencilerin öğrenci sayfalarında buton açıldı. Öğrencilerde kendilerine önceden verilen kurallara dikkat etmek şartı ile sınavlarına katıldı.

Açık Lise ek sınav fırsatını kaçıranlar dikkat! Yeni bir sınav daha olacak..

Açık Lise ek sınavlarına birçok öğrencimiz katılsa da, bir o kadar öğrencimizde verilen tarih aralıklarında kayıt yenileme işlemlerini tamamlamadıkları için sınavlara katılamadı. Bu gibi öğrenciler için yeni bir sınav fırsatı daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz ek sınava katılmayan tüm öğrenciler verilen tarihlerde bankaya 50 TL ücret yatırarak telafi sınavına katılabilirler.

UNUTMAYIN!

Ek sınava katılmayan tüm öğrenciler Açık Lisenin resmi web sitesi olan http://aol.meb.gov.tr/ verilecek olan tarihlerde kayıt işlemlerini tamamlamayı unutmamalı. Aksi takdirde bu sınava katılmaya da hak kazanamazsınız. Bu sınava da hiç bir şart aranmadan tüm öğrenciler katılabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.