Açık Lise Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı! Ek Sınavlar Herkes Erken Mezun Olacak..

Açık Lise Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı! Ek Sınavlar Herkes Erken Mezun Olacak..

Bütün Açık Lise öğrencilerinin sabırsızlıkla beklediği ek sınav kayıt yenileme işlemleri sonunda başladı. Artık öğrenciler gerekli işlemleri tamamlayarak sınava katılmaya hak kazanacak ve liseden daha erken mezun olabilecekler. İşte tüm detaylar..

Açık Lise kayıt yenileme işlemleri bugün sabah saatleri itibari ile başladı. Açık Lise yetkililerinden gelen açıklamalara göre bu sınava katılmak için  50 TL ücret yatırarak kayıtları yenilemek zorunlu olacak. Ücretlerini yatırmayan öğrencilerin kayıtları yenilenmeyecek, o yüzden bu öğrenciler sınava katılım sağlayamayacak.

Açık Lise kayıt işlemleri nasıl gerçekleştirilir ?

Açık Lise kayıt işlemlerini tamamlamak eskisi kadar zor değil. Öncelikle gerekli kimlik bilgilerinizle banka ATM'lerinden ( Ziraat, Vakıf, Halkbank) kayıt yenileme bölümünden veya MEB resmi sitesinden bu da olmazsa, mobil bankacılık sistemleri üzerinden 50 TL ücretinizi yatırmalısınız. Kaydınız ilk gün yenilenmiş gözükmese de, ikinci gün tüm işlemleriniz tamamlanmış olacaktır.

Açık Lise ek sınavları ne zaman ?

Açık Lise ek sınavları 16-20 Ağustos tarihleri itibari ile gerçekleşecek. Kaydını yenileyen tüm öğrenciler bu sınava katılabileceklerdir. Sınav bu yılın başından beri olduğu gibi online yani çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. Öğrenciler internet üzerinden sınavlarına kolay bir şekilde katılabileceklerdir. Bu konu hakkında ki detaylar çok yakında öğrencilerle paylaşılacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.