Açık Liseye Yeni Kaydolacaklar Buraya! Bu Tarihleri Sakın Kaçırmayın..

Açık Liseye Yeni Kaydolacaklar Buraya! Bu Tarihleri Sakın Kaçırmayın..

Açık Liseye yeni kayıt olacak öğrenciler buraya! Açık Lise ilk kayıt ve yeni kayıt işlemlerinin başlayacağı tarih Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Öğrencilerin o tarihlere dikkat etmesi gerekiyor. Aksi takdirde kayıt işlemlerini kaçırabilirler.

Açık Lise ek sınavlarıyla beraber telafi sınavları da tamamlandı. Hatta bugün öğle saatlerinde sonuçlar öğrencilerin erişimine açıldı. Bununla birlikte de birçok öğrenci sınav sonuçlarını öğrenmiş oldu. Bazı öğrenciler istedikleri kredileri alırken, bazıları da beklediklerinden kötü notlar aldı. Ama genel olarak öğrencilerin çoğu online sınavlardan çok memnun olduklarını belirttiler.

Açık Lise sınavları bitti! Sırada ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri var..

Açık Lise ek sınavlarından sonra Milli Eğitim Bakanlığı ilk kayıt ve yeni kayıt işlemlerinin ne zaman başlayacağını duyurdu. Bakanlıktan gelen açıklamalara göre 6 Eylül ve 3 Ekim arasında Açık Ortaokul, normal ortaokul ve liseye devam eden öğrenciler bu tarihler arasında Açık Liseye ilk kayıt işlemlerini tamamlamak için Halk Eğitim Merkezlerine başvuruda bulunabilecekler. Bununla beraber Açık Lise de kaydı olan öğrenciler ise, kayıtlarını bir kez daha yenileyerek gelecek sınava katılma hakkını kazanabilecekler.

YUKARIDA YAZILI TARİHLERİ SAKIN KAÇIRMAYIN!

Haber editörü: Mertcan Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.