Acun Ilıcalı Müge Anlı'ya Teklif Götürdü mü? Acun Ilıcalı'dan Müge Anlı Açıklaması

Acun Ilıcalı Müge Anlı'ya Teklif Götürdü mü? Acun Ilıcalı'dan Müge Anlı Açıklaması

Müge Anlı, programını EXXEN'e taşıyabilir. İddialar gösteriyor ki Acun Ilıcalı Müge Anlı'ya EXXEN'e gelmesi için teklifte bulundu. Peki Müge Anlı ATV'den ayrılacak mı? Yıllardır burada program yapıyor ve yer değiştirmesi izleyicileri oldukça üzecek. Müge Anlı artık ücretli yayınlara başlayabilir.

Müge Anlı'nın programı sezon finali yaptıktan sonra bazı iddialar ortaya atıldı. Son zamanlarda konuşulan bazı konular çok dikkat çekiyor. Müge Anlı ve Acun Ilıcalı arasında bir anlaşma yapıldığı iddia edildi. EXXEN platformuna yeni bir program mı geliyor? Müge Anlı EXXEN'de program sunmaya başlayabilir.

Acun Ilıcalı'dan Müge Anlı Teklifi!

Acun Ilıcalı, Müge Anlı'ya EXXEN'de program sunması için teklifte bulundu. Eğer bu iddia doğru ise yer yerinden oynayacak. Çünkü yıllardır ATV'de yayın yapmaktaydı. Anlı'nın bir anda karar değiştirmesindeki neden merak ediliyor. Ortada çok farklı gerekçeler olabilir. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yer değiştirecek mi?

Müge Anlı Neden Ayrılıyor?

Müge Anlı'nın ATV'den ayrılmasının nedeni ortaya çıktı. Esra Erol ile yaşadığı bazı olayların bunu etkilediği düşünülüyor. İşte bu yüzden Müge Anlı ve ATV'nin yolları ayrılacak. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme hakkında herhangi bir yalanlama gelmedi. Eğer konuyla ilgili Acun Ilıcalı ve Müge Anlı'dan bir açıklama gelirse her şeyi öğreneceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. İki başarılı ismin yolları EXXEN dijital içerik platformunda kesişebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.