Ada Masalı Dizilere Final Yaptırmaya Başladı!

Ada Masalı Dizilere Final Yaptırmaya Başladı!

Ada Masalı'nın reyting performansı rakiplerine göz açtırmıyor. Önce Sen Çal Kapımı sonra da Maraşlı dizileri için final vakti yaklaştı. Üstelik Ada Masalı'ndan sonra final tarihleri daha da erkene alınabilir. Star TV'de yayınlanan dizi adeta Salı gününe ambargo koydu. İşte Ada Masalı final gelişmeleri...

Ada Masalı dizisi, yalnızca reytinglerde birinci olmuyor. Aynı zamanda pek çok dizi projesinin geleceğini de değiştirecek bir başarı elde ediyor. Sen Çal Kapımı ve Maraşlı dizilerindeki reyting düşüşünün arkasında bu olabilir. Çünkü dizi ekrana geldiği günden bu yana iki dizide de reyting kaybı yaşandı. Ayrıca hali hazırda bitmesi beklenen Sen Çal Kapımı, final tarihini erkene alabilir.

Sen Çal Kapımı Final Yapacak mı?

Sen Çal Kapımı dizisi bu sezon bitecek olmasına rağmen daha erken veda edebilir. Yapılan açıklamalar gösteriyor ki dizinin reytingleri bir hayli düştü. Üstelik oyuncular da dahil olmak üzere pek çok kişi bunun farkında. Ada Masalı, yayınlandığı günden bu yana Salı günü dizi izleyen kitlenin beğenisini kazandı. Star TV'nin gözde dizilerinden biri olmayı da başardı.

Maraşlı Umduğunu Bulamadı

Maraşlı, sırf reytingini artırmak adına gün değişikliğine gitmişti. Aynı zamanda Kalp Yarası dizisinin önünü açmak için yapılan bu değişim Maraşlı açısından pek de iyi olmadı. Çünkü Ada Masalı dizisi, reytingleri elde ettiğinden Maraşlı'yı izleyen kişi sayısı oldukça azdı. Eski reytinglerini ve sıralamasını göremeyen dizi ise önümüzdeki hafta ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.