Ada Masalı Dizisi Sosyal Medyada Etkileşim Patlaması Yaşasa da Reytingler İzleyicileri Üzdü! Dizi Karar Aşamasında

Ada Masalı Dizisi Sosyal Medyada Etkileşim Patlaması Yaşasa da Reytingler İzleyicileri Üzdü! Dizi Karar Aşamasında

Star TV'de izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi salı günleri ekranlara geliyor. Ay yapım imzalı Ada Masalı isimli dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrollerinde yer aldığı Ada Masalı dizisinin çekimleri İzmir'de hız kesmeden devam ediyor.

Dizi severler sosyal medya üzerinden etkileşim patlaması yapsa da reytinglerin istenilen sonuçları ulaşamadığı ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin 14. yeni bölümünde neler yaşanacağı da izleyiciler tarafından şimdiden merak söz konusu oldu. Dizinin yeni bölümünde Haziran ve Poyraz karakterleri sınamaya devam ederken ikilinin neler yaşayacağı ise merakla bekleniyor. 2 başrol oyuncusunun uyumu ile ön plana çıkan Ada Masalı dizisinin 14'üncü yeni bölümü detayları belli oldu.

Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Haziran ve Poyraz, aşkları ile sınanırken Zeynep ve Aliye'nin bu aşkın karşısına şiddetli bir şekilde durmaları işleri zorlaştırıyor. Haziran bu aşktan dolayı Poyraz'ın babaannesiyle arasın bozulmasına tepki gösterirken Poyraz da Haziran’ın annesi ile arasında çıkan tartışmaya bir hayli üzülür. İdil ise büyük bir yıkım içerisinde ne yapacağını bilemez. Yaşadıkları bütün olumsuzluklara rağmen Haziran ve Poyraz bir düşmana yardım ederler.

Biricik ise Melisa'ya bir darbe daha vurmaya hazırlanırken Alper karar verme aşamasına yaklaşıyor. Melisa ise vicdan hesabı çekerken her şeyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır. Haziran ve Poyraz ise başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmaya çalışmayı anlamsız bulur. Ay yapım imzalı Ada Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli oturuyor. Dizinin senaryosu ise Aksel Bonfil'e ait. 14. yeni bölümü ile 21 Eylül Salı akşamı ekranlara gelecek olan Ada Masalı dizisi şimdiden gündem yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.