Ada Masalı Dizisi Ünlü Şarkıcıyı Konuk Ediyor! Yeni Bölümde Yok Yok..

Ada Masalı Dizisi Ünlü Şarkıcıyı Konuk Ediyor! Yeni Bölümde Yok Yok..

Bu yıl ekrana gelen projeler arasında farkını ortaya koymayı başaran Ada Masalı dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi bu bölümde seyircilerinin heyecanla beklediği ünlü bir şarkıcıyı konuk edecek. Buray yeni bölümde Ada Masal'ında sevenlerinin karşısına çıkacak.

Show TV dizisi Ada Masalı yeni sezona tüm heyecanı ile devam ediyor. Kadrosunda birçok genç ismi buluşturan dizi farklı senaryosu ile rakiplerinin arasından sıyrılıp, bu başarısını reytinglerde de göstermişti. Dizi özellikle aynı gün yayınlanan rakibi Baht Oyunu karşısında yerini korumayı başardı. Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan bölümünde seyirciyi heyecanlandıran çok yeni gelişmeler var.

Ada Masalı dizisine Buray konuk oluyor!

Ada Masalı dizisinin bu hafta yani yarın akşam ekrana gelecek olan bölümünde ünlü şarkıcı Buray diziye birkaç sahnede olsa konuk olacak. Şarkıcı dizide son zamanlar en çok dinlenen şarkısı Çift Gökkuşağını dizde canlı bir şekilde seslendirerek izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Ada Masalı dizisi reytinglerini daha da yükseltecek..

Ada Masalı dizisi bu bölümle beraber reytinglerde atağa geçmeyi ve en büyük rakibi Baht Oyunu'na fark atmayın planlıyor. Her ne kadar Baht Oyunu son zamanlarda hızlı bir şekilde yükselişe geçse de, Ada Masalı bu yükselişi durdurup zirvenin sahibi olmaya çalışacak.

Bakalım Ada Masalı dizisi bunu başarabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.