Ada Masalı Dizisinde Beklenen Veda Gerçekleşti! O İsim Artık Yok..

Ada Masalı Dizisinde Beklenen Veda Gerçekleşti! O İsim Artık Yok..

Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinin kadrosundan bir isim daha eksildi. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan, senaryonun gidişatında da ciddi bir rol alan Hakan karakteri artık dizide yer almayacak.

Star TV ekranlarında izleyicileri ile buluşan, bu yazın sevilen dizisi Ada Masalı hız kesmeden her hafta kendi gününde ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi son günlerde kötü gelen reyting sonuçlarıyla uğraşırken, beklenmeyen bir gelişme daha yaşandı. Dizinin kadrosunda yer alan bir genç oyuncu projeye veda etme kararı aldı.

Ada Masalı dizisinde beklenmeyen veda!

Salı akşamlarının sevilen dizilerinden olan Ada Masalı'nın Hakan karakteri artık projede yer almayacak. Senaryonun gidişatında çok ciddi bir role sahip olduğu bilinen genç oyuncunun bu erken vedası hayranlarını ve dizi izleyenlerini şaşırttı. Karakterin gelecek hafta yayınlanacak olan bölümde diziye veda edeceği öğrenildi.

Ada Masalı dizisi finalden kurtulabildi mi ?

Ada Masalı dizisinin son hafta aldığı reytinglerle beraber dizi yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Ada Masalı dizisi gelecek haftalarda da reytinglerini bu hızda arttırmaya devam ederse içinde bulunduğu reyting tehlikesinden kurtulmuş olur. Tabi bu durum ilerleyen günlerde belli olacak. Bakalım Ada Masalı dizisi reytinglerini arttırıp finalden kurtulacak mı, yoksa yeniden finale doğru mu gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.