Ada Masalı Dizisinde Şoke Eden Ayrılık! Dizi Final mi Yapacak?

Ada Masalı Dizisinde Şoke Eden Ayrılık! Dizi Final mi Yapacak?

Yaz aylarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Ada Masalı dizisi yayınlandığı günden bu yana yoğun reyting oranına sahip oldu. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Ada Masalı dizisinin son bölümünde yaşanan ayrılık herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin bütün ayrıntıları...

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisi yaz aylarının en çok izlenen projelerinden biri oldu. Bunun dışında Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin ekranlara yansıttığı uyumu da izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. 15. yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde neler olacağı da şimdiden merak söz konusu oldu.

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Ada Masalı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ada Masalı dizisinin yeni bölümü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak olan ayrılılar izleyicileri şoke etti. Ayrıca yeni dostluklar da ayrılıklar kadar dikkat çekti. Haziran ve Poyraz arasında yaşanan olumsuzlukların sonucu bu hafta belli olacak. Dizi seveler, ikilinin ayrılmaması için sosyal medyadan yorum yapmayı ihmal etmedi.

Haziran ve Poyraz yollarını ayırıyor mu?

Haziran ve Poyraz yollarını ayırıyor mu? Dizinin yeni sezonunda Haziran ve Poyraz aşkına aileler engel olmaya çalışıyor. Bunun dışında Haziran, yaşadığı olumsuzluklardan dolayı adadan uzaklaşmaya başladı. Batu ise İdil yüzünden Poyraz’a bilenmeye devam ediyor. İdil, Poyraz ve Haziran’ın yakınlaşmasından dolayı memnuniyetsizliğini belli etse de Poyraz, İdil’i arkadaştan öte görmediğini bir kez daha belli eder. Haziran, Poyraz’ın gerçek duygularını öğrenmek için harekete geçer. Poyraz ise Haziran ile mutlu olmanın yollarını aramaya koyulur.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.