Ada Masalı dizisinin akıbeti belli oldu. Ada Masalı dizisi rakiplerine karşı durmadı mı?

Ada Masalı dizisinin akıbeti belli oldu. Ada Masalı dizisi rakiplerine karşı durmadı mı?

Yaz aylarında ekranlara gelen Ada Masalı dizisi, yayınlandığı günden bu yana reyting olarak iyi bir seviyede ilerledi. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde dizinin yakın zamanda final yapacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte dizi hakkındaki tüm detaylar...

Yaz aylarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Ada Masalı dizisi, yayınladığı günden bu yana reyting olarak iyi bir seviyede ilerlemeyi başardı. Bunun ardından dizinin reyting olarak rakipleri karşısında duramadığı iddia ediliyor. Kanal ve yapım ekibi Ada Masalı dizisinin final yapmayacağını söyledi. Dizi severler, bu haber karşısında çok sevindiklerini söyleyerek Ada Masalı dizisine sahip çıktı.

Sosyal medyada en çok konuşulan dizi konumuna erişti

Sosyal medyada en çok konuşulan dizi konumuna erişti. Yapılan araştırmalara göre Ada Masalı dizisi sosyal medyada en çok konuşulan dizilerin başında yer aldı. Ayrıca Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından, Ada Masalı dizisi sosyal medyada çok fazla etkileşime sahip oldu. Bunun dışında kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümünde Haziran ve Poyraz arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam edecek. Ayrıca Haziran ve Poyraz aşkına bir çelme de ailelerden geldi.

Ada Masalı dizisinden üzen ayrılık

Ada Masalı dizisinden üzen ayrılık. Ada Masalı dizisinin en son ekranlara gelen bölümde Haziran ve Poyraz aşkı uçuruma gitti. Bu duruma çok üzülen Poyraz'ın babannesini mi yoksa Haziran'ı mı seçeceği şimdiden merak söz konusu oldu. Haziran ise Poyraz'ın ailesi ile arasının bozulmaması için elinden geleni yapar. İzleyici Haziran ve Poyraz'ın ayrılıp ayrılmayacağını şimdiden merak ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.