Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ada Masalı dizisinin konusu ne?

Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ada Masalı dizisinin konusu ne?

Star TV ekranlarında yayınlanan yaz dizisi Ada Masalı hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile dikkatleri üzerine çekti. İzleyiciler tarafından Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ada Masalı dizisinin konusu ne? soruları araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Star TV ekranlarında yayınlanan yaz dizisi Ada Masalı hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile dikkatleri üzerine çekti. Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Ada Masalı dizisi her Salı akşamı izleyici karşısına çıkmaktadır. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu da Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak'ın yazdığı Ada Masalı dizisi büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ada Masalı dizisi Salı günleri büyük bir reyting mücadelesi vermektedir. 

Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosu  

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Bedia Ener, Beril Pozam, Mesut Özkeçeci, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Bensu Begoviç, Eren Devrim ve Mustafa Aran gibi ünlü oyuncular bulunmaktadır. 

Ada Masalı dizisinin konusu nedir?

Haziran (Ayça Ayşin Turan) şehirli, başarılı bir iş kadınıdır. Poyraz (Alp Navruz) ise adada yaşayan yakışıklı ve yardımsever bir gençtir. Ada Masalı dizisinde ise Kırlangıç Adası'nda yolları kesişen iki zıt karakterlere sahip olan Haziran ve Poyraz arasında yaşanacak aşk ve olaylar anlatılmaktadır. 

Ada Masalı dizisi nerede çekilmektedir?

Yaz dizileri arasında yer alan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ada Masalı dizisi İzmir'in Seferihisar ilçesinde çekilmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.