Ada Masalı Dizisinin Setinde Kahkahalara Boğan Şaka! Yok Böyle Korku..

Ada Masalı Dizisinin Setinde Kahkahalara Boğan Şaka! Yok Böyle Korku..

Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde reytingler kötüye gitse de, dizi yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Dizinin setinden gelen görüntülerde başrol oyuncuları arasında yaşanan şakalaşma herkese kahkaha attırdı.

Star TV'nin iddialı yaz dizisi Ada Masalı her salı akşamı izleyicilerinin evine konuk olmaya devam ediyor. Her bölümü beğeniyle takip edilen diziden şimdilerde farklı bir haber geldi. Reytinglerde çok ufak bir sorun yaşasa da, yayın hayatına hız kesmeden devam eden dizinin setinde başrol oyuncuları arasında herkesi güldüren bir şakalaşma gerçekleşti.

Başrol oyuncularından güldüren şakalaşma!

Dizide Haziran karakterini canlandıran, güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan başrol partneri oyuncu  Alp Navruz 'u son zamanlarda sosyal medyada akım olan bir şakayla korkuttu. Yüksek sesle bir müzik açan oyuncu partnerine kısa da olsa çok zor anlar yaşattı. Başarılı oyuncu bu görüntüleri kendi sosyal medya hesabından paylaştı ve çok kısa bir zamanda çok sayıda beğeni aldı.

Ada Masalı yayın hayatına devam ediyor..

Ada Masalı dizisi gelen final iddialarına aldırış etmeden yayın hayatına son hız devam ediyor. Dizi rakibi Baht Oyunu'nun arkasında kalsa da, ondan sonra gelen en çok izlenen dizi konumunda bulunuyor. Bu yüzden final iddiaları şimdilik doğru olarak görülmüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.