Ada Masalı Reytinglere Teslim Olacak! Ada Masalı Başrol Oyuncusu Diziye Veda Ediyor

Ada Masalı Reytinglere Teslim Olacak! Ada Masalı Başrol Oyuncusu Diziye Veda Ediyor

Star TV'de yayınlanmakta olan Ada Masalı dizisi, güzel reyting oranları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Fakat dizinin yeni çekimleri çok beğenilmeyebilir. Üstelik diziden başrol oyuncusu ayrılacak deniliyor. Ada Masalı dizisi ne zaman final yapacak? Diziden ayrılan o ismi sizlerle paylaşıyoruz.

Ada Masalı dizisi, Star TV'de yayın hayatına devam ediyor. Sevilerek izlenen dizide yaşanan bazı gelişmeler merak uyandırdı. Karakterler arasındaki ilişki büyük dikkat çekiyor. Eğer beklenen gerçekleşirse dizinin çekimleri sona erebilir. İzmir'de varlığını sürdüren dizi, final yapacak mı göreceğiz. Reytingleri nedeniyle yoğun bir rekabet içerisinde olduğu görülüyor.

Ada Masalı Bitecek mi?

Ada Masalı dizisinin bitmesi için reytinglerde düşüş yaşaması lazım. Ancak şu an için her türlü reyting grubunda ilk 10'a girdi bile. Daha da fazlasını yaparak zirveyi görmek istiyor. AB ve Total gruplarında sağladığı başarıyı devam ettirme niyetinde. Haziran ve Poyraz karakterlerinin ilişkisi dizinin kaderini belirleyecek sayılı durumlar arasında.

Ada Masalı'nda Oyuncu Ayrılığı Olacak

Haziran karakterinin adadan gitmek istemesi ve bunu sürekli olarak vurgulaması dikkat çekiyor. Ayça Ayşin Turan diziye veda edebilir. Alp Navruz'un ise partner olarak devam edecek. Poyraz karakteri kendisine engel olur mu bilinmez ancak bir şekilde adadan gideceği düşünülmekte. Diziye yeni katılacak bir oyuncu ile durumlar dengelenmeye çalışılacak.

İpek Tenolcay Dizide Oynayacak!

İpek Tenolcay, Ada Masalı dizisinin yeni oyuncusu oldu. Güzel oyuncunun artık dizide yer alacağı açıklandı. Böylelikle dizi kadrosu yeni bir oyuncuyu daha kazanmış oldu. Ancak hangi karakteri canlandıracak diye soracak olursanız Zeynep karakterine hayat verecek. Dizide nasıl bir karakter bizleri bekliyor göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.