Ada Masalı ve Baht Oyunu Savaşı Kızıştı! Reyting Mücadelesini Kazanan Belli Oldu..

Ada Masalı ve Baht Oyunu Savaşı Kızıştı! Reyting Mücadelesini Kazanan Belli Oldu..

Yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden olan Ada Masalı ve Baht Oyunu arasında çok çekişmeli bir reyting savaşı yaşanıyor. Birbirinden iddialı iki dizi geçtiğimiz akşam yeni bölümleriyle ekrana geldi. Büyük reyting savaşını kazananı belli oldu.

Geçtiğimiz akşam yaz sezonunun iki iddialı dizisi karşı karşıya geldi. Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisi ve Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan Baht Oyunu dizisinin yeni bölümleri sosyal medya başta olmak üzere birçok platforma en çok konuşulan konu oldu. Bu yaz ekrana gelen diziler arasında en çok dikkat çeken iki proje, reytinglerde kıyasıya yarıştı. Bu yarışın kazananı ise sadece bir isim oldu.

Reyting savaşlarında kazanan kim oldu ?

10 Ağustos tarihinin açıklanan reyting sonuçlarına göre bu yarışı kazanan dizi Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisi oldu. Baht Oyunu dizisi rakibi Ada Masalını tüm kategorilerde alt etmeyi başararak büyük bir başarı yakaladı. Dizinin bu başarısı Ada Masalı'nı zora soktu.

Ada Masalı dizisinde final tehlikesi yaşanıyor..

Ada Masalı dizisi özellikle bu hafta reytinglerde çok büyük düşüş yaşadı. Dizi bu düşüşün ardından final iddialarıyla gündeme gelmeye başladı. Eğer Ada Masalı dizisinin reytingleri bu hızla düşmeye devam ederse, çok yakında hiç beklenmeyen bir final haberi gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.