Ada Masalı'nda Aşk Son Buluyor! Haziran ve Poyraz Ayrılığı Açıklandı!

Ada Masalı'nda Aşk Son Buluyor! Haziran ve Poyraz Ayrılığı Açıklandı!

Star TV Ada Masalı dizisi yeni bölümünde öyle olaylar olacak ki izleyicilerin ağzı açık kalacak. İddialara göre Haziran ve Poyraz ayrılıyor. Adadan ayrılan Haziran'ı nasıl bir hayat bekliyor? Ada Masalı dizisi final yaparak ekranlara veda edebilir. Çünkü dizinin başrol karakterleri ayrılma taraftarı...

Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisinde şaşırtıcı olaylar meydana geliyor. Haziran ve Poyraz arasındaki ilişki farklı bir boyuta taşındı. İzleyiciler isyan ediyor ve bu durumun daha ne kadar devam edeceğini araştırıyor. Çünkü iş işten geçerse aşkları da son bulacak. Peki Poyraz neden aşktan vazgeçmek istiyor? İkilinin arasındaki tüm sevgi ve ilişki bir anda son bulacakmış izlenimi verdi. Yeni bölümde yaşanacaklar pek çok şeyin habercisi olacak.

Haziran ve Poyraz Ayrılacak mı?

Haziran ve Poyraz'ın ilişkisi bitebilir. Nedenine gelecek olursak Haziran adadan ayrılmaya karar verir. Poyraz ise onu engellemek adına herhangi bir çaba sarf etmez. Oysa ki Haziran için Poyraz'ın birkaç kelimesi bile yeterli olacaktır. Yine de bunu yapmaz ve gidişine müsaade eder. Yeni bölümde de benzer bir tavır sergiler ise sevdiği kadını ellerinden kaçırmış olacak.

Ada Masalı Bitecek mi?

Ada Masalı dizisi, ikilinin aşkı üzerine kurulu olduğundan, Haziran'ın ayrılmasıyla beraber Ada Masalı dizisi de final yapabilir. Dizi hiç beklenmedik bir anda biterse izleyiciler şok olacaktır. Reyting sıralamalarında daha iyisini hedeflediklerinden Star TV ile anlaşmazlık yaşanmış olabilir. Tüm bu detaylar ve iddialar ışığında dizinin önümüzdeki haftalarının oldukça kritik geçeceğini söylemek mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.